Foto’s « Isorex Cycling Team : En nog een WordPress site

Foto’s

Hieronder vindt u enkele sfeerbeelden van onze trainingen, evenementen enz.

Klik op de foto voor een groter en volledig beeld.

Nieuwsgierig naar meer? Klik dan op “+ meer foto’s” om alle foto’s in slideshow te bekijken.

27/08/2019 – Provinciaal kampioenschap piste aspiranten te Affligem

Het Isorex Cycling Team kleurde de podia op het provinciaal kampioenschap piste bij de aspiranten: Thibaut Van Damme goud bij de 12-jarigen, Andres De Moor brons bij de 13-jarigen, Milan Van den Haute goud en Steffen De Schuyteneer zilver bij de 14-jarigen. Proficiat jongens!

25/08/2019 – Belgisch kampioenschap aspiranten te Fernelmont

Deel 2 van de kampioenschappen-marathon. Onder tropische temperaturen kregen de 12- en 13-jarigen een tijdrit voorgeschoteld. De wegwedstrijd werd door alle categorieën aspiranten gereden. Het Isorex Cycling Team haalde twee medailles binnen: Thibaut Van Damme (12 j) behaalde brons op het tijdrijden en Lars Vanden Heede (14 j) behaalde brons op de weg. Proficiat aan iedereen voor de grote inzet!

Tijdrijden 12-jarigen: Thibaut Van Damme 3; Senne Moortgat 21

Tijdrijden 13-jarigen: Nicolas D’Hooghe 14

Weg 12-jarigen: Senne Moortgat 8; Thibaut Van Damme 9

Weg 13-jarigen: Nicolas D’Hooghe 39

Weg 14-jarigen: Lars Vanden Heede 3; Steffen De Schuyteneer 4; Robben Beurms 45; Milan Van den Haute 46; Jarne Anzempamber 48; Maxence Boelaert DNF

22/08/2019 – Provinciaal kampioenschap tijdrijden aspiranten te Ursel

De Isorex-aspiranten hebben het beste van zichzelf gegeven op het provinciaal kampioenschap tijdrijden. Drie podiumplaatsen behaald: goud voor Thibaut Van Damme, zilver voor Nicolas D’Hooghe en goud voor Milan Van den Haute! Milan behaalde zijn derde gouden medaille PK Tijdrijden bij de aspiranten! Dikke proficiat aan iedereen voor jullie inzet!

Bij de 12-jarigen: Thibaut Van Damme 1; Iben Dhondt 12

Bij de 13-jarigen: Nicolas D’Hooge 2; Andres De Moor 11; Yoni Van Speybroeck 17

Bij de 14-jarigen: Milan Van den Haute 1; Romain Dierick 4; Lars Vanden Heede 7; Robben Beurms 9; Thibo Maertens 12; Jarne Anzempamber 19

21/07/2019 – Vlaams kampioenschap aspiranten te Heppen-Leopoldsburg

Dit jaar werden 6 Isorex-renners geselecteerd om de provincie Oost-Vlaanderen te vertegenwoordigen op het Vlaams kampioenschap in Leopoldsburg. Bij de 12-jarige aspiranten behaalde Thibaut Van Damme plaats 8. Bij de 14-jarigen werden volgende resultaten behaald: Steffen De Schuyteneer 9; Lars Vanden Heede 10; Jarne Anzempamber 56; Maxence Boelaert 66 en Milan Van den Haute 67. Deze laatste twee waren betrokken bij een valpartij.

IMG_7253

02/06/2019 – Provinciaal kampioenschap aspiranten te Mere

En of de Isorex-aspiranten zich hebben laten zien op het PK te Mere! Ze waren met velen, ze gingen in de aanval, ze toonden vechtlust en verdedigden de clubkleuren met al hun kracht en sportiviteit! Als kers op de taart finishte Steffen De Schuyteneer als eerste bij de 14-jarigen en rijfde de provinciale kampioenentrui binnen voor het Isorex Cycling Team! Euforie ten top!! Zeker ook door de tweede plaats van Lars Vanden Heede! Jammer genoeg bleven sommige renners niet gespaard van pech: kettingproblemen en valpartijen kwamen er ook bij te pas… Maar een Oostvlaamse kampioen in de club maakte alles goed! Een dikke proficiat aan alle Isorex-aspiranten voor hun inzet!

12-jarigen: Seppe Roels (19e); Rune Anzempamber (35e); Thibaut Van Damme (DNF wegens val)

13-jarigen: Nicolas D’Hooghe (13e); Andres De Moor (14e); Yoni Van Speybrouck (22e); Warre Gheselle (29e)

14-jarigen: Steffen De Schuyteneer (1e); Lars Vanden Heede (2e); Robben Beurms (6e); Thibo Maertens (10e); Maxence Boelaert (18e); Milan Van den Haute (19e); Ibe Dhondt (22e); Romain Dierick (23e); Jarne Anzempamber (24e); Esteban Decock (46e)

podium Steffen en Lars 2klik op de foto van het podium om het filmpje van de aankomst te bekijken

15/04/2019 – Stage nieuwelingen Tenhuizeplanckaerts

De nieuwelingen van het Isorex Cycling Team beleefden een stage die enkel kan omschreven worden in superlatieven! Trainingen werden afgewisseld met amusement en plezier, waar onze jongens niet moesten onderdoen voor de familie Planckaert! “Topstage! Renners, begeleiders, trainingen.. ’t was allemaal om ter tofst! Superbende!” aldus ploegleider Peter Van Coppernolle. De beelden spreken voor zich, de groepssfeer was fantastisch. Bedankt aan iedereen die zijn steentje hiertoe heeft bijgedragen en in het bijzonder aan ploegleider Peter Van Coppernolle en trainer Geert Buckens! #isorexpower

 

   klik op deze logo’s om de filmpjes te bekijken

31/03/2019 – Gent-Wevelgem nieuwelingen

Onze nieuwelingen geselecteerd voor Gent-Wevelgem (de eerste wedstrijd voor de Beker van België) hebben zich laten zien als team met een 11e plaats (van 28 teams) in het ploegenklassement.

Ook individueel werd er een sterke koers gereden: Yoni Van Coppernolle (19e plaats), Artuur Torney (37e plaats), Fabrice De Veirman (74ste plaats) en Arthur Muys (opgave na val). Good job Isorex-boys!

(vlnr: Artuur Torney, Arthur Muys, Fabrice De Veirman, Yoni Van Coppernolle)

(vlnr: Artuur Torney, Arthur Muys, Fabrice De Veirman, Yoni Van Coppernolle)

 26/01/2019 – Isorex Cycling Team ploegvoorstelling 2019

Op zaterdagavond 26 januari werd het Isorex Cycling Team voorgesteld aan pers en publiek. Voorzitter Jean-Jacques Mornie kon met trots melden dat zijn team in 2019 maar liefst 7 miniemen, 29 aspiranten, 16 nieuwelingen en 20 junioren, 25 ladies en 35 BMX Turtles telt. Alle renners verschenen in hun nieuwe wieleroutfit op het podium. Niko De Muyter zorgde voor de presentatie. De aanwezigen konden genieten van een lekker eetfestijn en de renners zorgden mee voor de amusante noot! Veel succes aan alle Isorex-renners in het komende wielerjaar! #isorexpower

klik op het logo hieronder voor filmje:

logo isorex cycling team ladies turtles

26/01/2019 – Belgisch kampioen omnium piste

Na vorig weekend de AVS Stories TV Cup gewonnen te hebben, haalde Thibaut Van Damme nu ook de Belgische kampioenstitel op de piste binnen bij de aspiranten 12 jaar. Hij werd eerste in de scratch, temporonden en puntenkoers en derde in de 500 m TT. Met 10 punten voorsprong mocht hij de tricolore-trui aantrekken en de gouden medaille in ontvangst nemen!

19/01/2019 – AVS Stories TV Cup

Thibaut Van Damme heeft overtuigend de AVS Stories TV Cup gewonnen bij de aspiranten 12 jaar! De AVS Stories TV Cup is een regelmatigheidscriterium op de piste van 9 omniums, waarvan Thibaut er 7 heeft gewonnen.

13/01/2019 – Familiedag Isorex Cycling Team op de piste van VWEM (+ meer foto’s; + meer foto’s; + meer foto’s; + filmpje; + filmpje)

Op zondag 13 januari 2019 zakten de renners en ouders van het Isorex Cycling Team af naar het VWEM om de beentjes los te gooien op de piste. De ideale gelegenheid om bij te praten na de winter en kennis te maken met de nieuwe ploegmaatjes!

26/01/2019 – Ploegvoorstelling met eetfestijn

Isorex Cycling Team - flyer ploegvoorstelling 26 01 2019

01/12/2018 – Vlaams Kampioenschap piste

Onze isorex-pistiers hebben het fantastisch gedaan op het Vlaams Kampioenschap piste.

Bij de aspiranten 12 jaar behaalde Thibaut Van Damme een meer dan verdiende zilveren medaille!

Bij de aspiranten 14 jaar kwamen in actie: Steffen De Schuyteneer, Maxence Boelaert, Milan Van den Haute, Romain Dierick.

Bij de eerstejaars-nieuwelingen werd jammer genoeg Briek Eeraerts met materiaalpech (tot 2x toe!) teruggeslagen.

Fier op onze isorex-renners om met zoveel grinta onze clubkleuren te verdedigen!

collage isorex renners VK piste 2018

10/10/2018 – CX training op wedstrijdparcours Zingem (+ meer foto’s; + meer foto’s; + meer foto’s; + meer foto’s)

Deze week hebben onze crossertjes getraind op het parcours van de wedstrijd in Zingem komend weekend. Een mooi uitdagend parcours met hellingen, afdalingen, hindernissen, balkjes, carrousel… een waar speelparadijs voor onze isorex-veldrijdertjes die hun hartje hebben kunnen bovenhalen! Zeer leerrijke training met dank aan onze trainers Ward en Johan voor hun begeleiding en inzet!!

Augustus/Oktober 2018 – Trainingen cyclocross (+ meer foto’s 21/08 en 28/08; + meer foto’s 04/09; + meer foto’s 11/09; + meer foto’s 19/09; + meer foto’s 19/09; + meer foto’s 03/10; + meer foto’s 03/10)

In het najaar geven onze trainers Ward Demets en Johan Struyf elke week een CX-training op maat van onze miniemen en aspiranten. Er wordt veel gewerkt op techniek: explosieve start, over balkjes springen, hindernissen nemen, fiets schouderen, in het zand fietsen en lopen, een helling oplopen, afdaling nemen, bochtenwerk… En dit altijd op een ludieke manier met veel fun voor onze rennertjes! Op 4 september kwam prof Ruben Scheire van het grote Tarteletto-Isorex Team een training geven met veel tips en tricks voor onze renners: een onvergetelijke ervaring!

25/09/2018 – Info-avond Isorex Cycling Team (+ meer foto’s; + meer foto’s)

Op 25 september ging onze info-avond door. Er was een talrijke opkomst. Na de algemene uitleg over de werking en het programma, kon iedereen zijn vragen stellen aan onze ploegleiders persoonlijk.

Als jij ook zin hebt om te koersen, contacteer dan zeker onze ploegleiders. Zij komen met plezier onze club en de werking toelichten in een persoonlijk gesprekje thuis.

Ploegleider miniemen & aspiranten: Kristof Beurms (kristof.beurms@telenet.be ; 0498 / 17 84 43)

Ploegleider nieuwelingen: Peter Van Coppernolle (peter.v.c@telenet.be ; 0473 / 82 28 47)

Ploegleider juniores: Gertjan Goeminne (gertjan_goeminne@msn.com ; 0476 / 36 76 46)

19/08/2018 – Belgisch Kampioenschap aspiranten (Quaregnon)

Voor het Belgisch kampioenschap waren geselecteerd: Maxence Boelaert, Steffen De Schuytteneer, Milan Van den Haute en Lars Vanden Heede. Zij hebben een mooie prestatie neergezet.

In de tijdrit werd Milan 5de, Lars behaalde de 7de plaats, Steffen werd 26ste en Maxence 38ste.

Op de weg behaalde Lars de 8ste plaats en Steffen de 9de plaats, Maxence werd 23ste en Milan 35ste.

Proficiat jongens!!

 

01/08/2018 – Kids Ride Natour-criterium Sint-Niklaas (miniemen)

Het Isorex Cycling Team kleurde opnieuw het podium van de Kids Ride Natour-criterium in Sint-Niklaas:

Thibaut Van Damme behaalde de overwinning en Senne Moortgat werd knap tweede!

Ook Giel De Nul (BMX Turtles) deed het zeer goed met een achtste plaats!

Mee het podium op met de profs Greg Van Avermaet, Yves Lampaert en Sonny Colbrelli: genieten van de spotlights!!

21/07/2018 – Vlaams Kampioenschap aspiranten te Sint-Maria-Lierde (+ filmpje; + filmpje; + filmpje)

De Isorex-aspiranten zetten hun beste (wielrenners)beentje voor op het Vlaams Kampioenschap:

7e plaats voor Steffen De Schuyteneer, 12e plaats voor Lars Vanden Heede, 26e plaats voor Maxence Boelaert, 32e plaats voor Milan Van den Haute, 33e plaats voor Robben Beurms, 36e plaats voor Romain Dierick.

Eén voor één toppers!!

21/07/2018 – BK MTB XCO aspiranten te Westouter 

Proficiat aan Ibe Dhondt met zijn 10de plaats en aan Milan Feys met zijn 28ste plaats! Topprestaties!

Foto’s: Danny Zelck en Darline Dhoop.

12/07/2018 – Techniektraining: bochten (+ meer foto’s; + meer foto’s; + meer foto’s)

Dank aan trainer Kristof om met zoveel toewijding de bochtentechniek van onze rennertjes bij te schaven!

03/06/2018 – Provinciaals Kampioenschap 2018

Milan Van den Haute is de nieuwe provinciaals kampioen Oost-Vlaanderen bij de 13-jarige aspiranten!

Dikke proficiat aan het ganse team, want gereden en gevochten voor elkaar! Allemaal toppers!!!

09/04/2018 – 11/04/2018 – Stage Nieuwelingen 2018 (+foto’s in slideshow)

Van maandag 9/04 tot woensdag 11/04 gingen we met 12 van onze nieuwelingen op stage naar de Ardennen. We sliepen in de Chalets van De Planckaerts in Lesterny. Verdeeld over drie dagen reden we ongeveer 200 km op en af, wat wel in de benen kroop maar we mogen tevreden zijn over deze stage. De jongens en de entourage waren top gemotiveerd, en het weer was super! Geslaagd!

27/01/2018 – Ploegvoorstelling Isorex (+ meer foto’s) (+ meer foto’s)

Met trots stelden Jean-Jacques Mornie en zijn ganse team de renners voor die in 2018 de Isorex-kleuren zullen verdedigen: BMX Turtles, miniemen en aspiranten, nieuwelingen, junioren en het ladies-team. Een opsomming van de behaalde podiumplaatsen, een interview met de ploegleiders en enkele renners, het behalen van het Gouden Wiel-label tonen de vruchten van de inspanningen die het ganse Isorex-team levert voor de jeugdwerking. Bedankt aan iedereen voor zijn/haar tomeloze inzet!

Natuurlijk werden Dirk Willemijns en zijn echtgenote Roos extra in de bloemen gezet. Dirk Willemijns heeft de fakkel doorgegeven aan Tom Hesters. Bedankt Dirk voor uw jarenlange engagement en vriendschap! Maar het is geen definitief afscheid, want Dirk blijft achter de schermen de jongere generatie bestuursleden, ploegleiders en medewerkers bijstaan met zijn ervaring en tips.

Bedankt ook aan alle aanwezige supporters en sympathisanten!

22/01/2018 – Gouden Wiel 2018

Met trots heeft Isorex Cycling Team het fel begeerde kwaliteitslabel ‘Gouden Wiel 2018’ voor jeugdvriendelijke club in ontvangst mogen nemen van Cycling Vlaanderen. Onze dank gaat uit naar de sponsors, naar de bestuursleden en naar de vele medewerkers die allemaal hun steentje bijdragen in onze jeugdwerking.

Weblabel_GOUD_2018 (003)

27/01/2018 – Ploegvoorstelling Isorex Cycling Team

Zaterdag 27 januari 2018 vanaf 18.30 uur, ploegvoorstelling ISOREX CYCLING TEAM.

Met doorlopend kaas- en breughelbuffet. Iedereen welkom !!! Inschrijving via onderstaand inschrijvingsformulier.

isorex ploegvoorstelling 2018

23/12/2017 – Bostraining Dikkelvenne (+ meer foto’s) (+  meer foto’s) (+ meer foto’s)

06/12/2017 – Derde training Cycling Vlaanderen Proef (+ meer foto’s) (+ meer foto’s) (+ meer foto’s)

22/11/2017 – Tweede training Cycling Vlaanderen Proef (+ meer foto’s)

18/11/2017 – Pistedag in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx

Opnieuw een super pistedag voor het Isorex Cycling Team!

Voor sommigen de eerste keer op de piste, met deskundige instructies van Tom Hesters en onder begeleiding van Kristof Beurms. (+ meer foto’s)

Voor de meer ervaren renners was het volle gas vooruit! (+ meer foto’s) (+ meer foto’s)

08/11/2017 – Oefenen Cycling Vlaanderen Proef in de Isorex-hallen (+ meer foto’s)